}

LJEKARNA LJERKA KOVAČIĆEK, MAG.PHARM., TANJA VUJATOVIĆ, MAG.PHARM.
Lopašićeva 6, 44250 Petrinja
OIB: 40961863833

Korištenje

Pristup ovoj stranici i podacima na njoj podliježe niže navedenim uvjetima i odredbama. Uvjeti i pravila u potpunosti se odnose i na sve internetske stranice Ljekarna Kovačićek-Vujatović. Internetske stranice Ljekarna Kovačićek-Vujatović mogu se koristiti za privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje. Korištenjem Internet trgovine Ljekarna Kovačićek-Vujatović obvezujete se poštivati sljedeće Uvjete i pravila te se smatra kako ste pristali na iste.

Uvjeti kupnje

Postupak i uvjeti kupnje i prodaje na mrežnim stranicama Internet trgovine Ljekarna Kovačićek-Vujatović definirani su sljedećim parametrima: narudžbom, otpremom, plaćanjem, dostavom te povratom, odnosno reklamacijom robe.

Isporučitelj naručene robe je prodajno mjesto Ljekarna Kovačićek-Vujatović Radoslava Lopašića 6, 44250 Petrinja. Ljekarna Kovačićek-Vujatović na Internet trgovini omogućuje kupnju cjelokupnog asortimana robe koja se nalazi u internetskoj ponudi. Kupcem se smatra svaka osoba koja popuni tražene podatke, registrira se i elektroničkim putem naruči (kupi) barem jedan proizvod.

Sve su cijene izražene u hrvatskoj nacionalnoj valuti – hrvatska kuna (kn) – i uvećane za PDV.

Naručivanje

Naručivanje robe može se vršiti 24 sata na dan, sedam dana u tjednu. Roba se naručuje elektroničkim odabirom određenoga proizvoda te spremanjem istog u potrošačku košaricu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere i konačno potvrdi narudžbu. Ljekarna Kovačićek-Vujatović obvezuje se isporučiti sve naručene proizvode koje u trenutku isporuke ima na zalihama. Kupac prilikom naručivanja, odnosno kreiranja narudžbe može upisati (naznačiti) želi li zamjenski proizvod ili ne u slučaju kada naručenoga proizvoda nema na zalihama. Ukoliko Ljekarna Kovačićek-Vujatović nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, prema mogućnostima će kontaktirati kupca robe telefonom ili e-poštom po pitanju zamjenskoga proizvoda ili otkazivanja naručenoga proizvoda. Svi ostali naručeni proizvodi bit će isporučeni.

Potvrda narudžbe

Obavijest o potvrdi narudžbe primit ćete e-poštom nakon obavljene kupnje koja sadrži sve zakonom propisane detalje o kupljenim proizvodima, količinama, cijenama i terminu dostave. Također ćemo Vas obavijestiti o bilo kakvim promjenama stanja Vaše narudžbe (promjena termina dostave, artikl koji nije u ponudi i sl.).

Način plaćanja

Plaćanje možete izvršiti na tri načina:

  1. Kreditnim karticama (American Express®, Visa®, MasterCard®, Maestro®, Diners Club International®)
  2. Paypal-om
  3. Općom uplatnicom ili internet bankarstvom (IBAN: HR1624840081102121724, RBA)
  4. Plaćanje pouzećem

Logotipovi prihvata

 

 

 

 


HT Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).

Logotipovi sigurnosti

 

 


Ljekarna Kovačićek-Vujatović se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici subjekta Ljekarna Kovačićek-Vujatović i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Dostava

Dostavu robe vršimo od ponedjeljka do petka. Naručena se roba može, ako se tako odabere, preuzeti u Ljekarna Kovačićek-Vujatović. Ukoliko plaćate internet bankarstvom, imajte na umu da dostava robe neće biti izvršena sve dok narudžbu ne uplatite na žiro-račun internet trgovine.

Cijena dostave je 30 kn, a pouzećem 33 kn.

Povrat / Reklamacija

Kupac ima pravo u roku 14 dana od dana dostave proizvoda (Zakonu o zaštiti potrošača, članak 72.) jednostrano raskinuti ugovor sklopljen na daljinu.

U slučaju povrata robe kupac je dužan uputiti opravdanu pritužbu Ljekarna Kovačićek-Vujatović e-poštom, telefonom, telefaksom ili pismeno te dostaviti i odgovarajući račun za predmetnu robu.

Kupac ima pravo na povrat robe u sljedećim slučajevima: – isporuka robe koja nije naručena, – isporuka robe kojoj je istekao rok trajanja i – isporuka robe koja ima vidljive greške ili oštećenja. U slučaju nemogućnosti isporuke druge robe, Ljekarna Kovačićek-Vujatović će nadoknaditi kupcu njegove troškove povrata robe i vrijednost robe koju više nije u mogućnosti isporučiti.

Povrat je moguć samo ukoliko je proizvod u originalnoj ambalaži i bez vidljivih znakova korištenja.

Ispis točnog, ispravljenog računa bit će dostavljen u odgovarajućem roku poštom na adresu naznačenu prilikom registracije. Povrat dostavljenih proizvoda vrši se dostavom na adresu: Ljekarna Kovačićek-Vujatović, Radoslava Lopašića 6, Petrinja, OIB: 40961863833. Prema cijenama po kojima ste naručili artikle bit će Vam izrađen račun. Ako niste zadovoljni naručenim artiklom, možete ga sukladno ovim Uvjetima i pravilima vratiti. Ako je cijena obračunata za neki artikl veća od cijene prikazane prilikom narudžbe, artikl možete vratiti i dobit ćete povrat sredstava. Za vagane proizvode moguće je odstupanje u težini od naručene količine (do 10%), koje nastaje zbog nemogućnosti da se točno zapakira određena količina. Ako moramo zamijeniti određeni artikl zamjenskim, tada će se cijena razlikovati zbog cijene toga artikla na dan kada obrađujemo Vašu narudžbu.

Jamstveni uvjeti:

Ukoliko određeni artikl ima jamstvo, kupac je dužan čuvati jamstveni list i račun za vrijeme trajanja jamstvenog roka. Predočenjem računa i jamstvenog lista kupac može ostvariti svoja prava.

Registracija

Da biste se registrirali na Internet trgovinu Ljekarna Kovačićek-Vujatović, morate imati barem 18 godina. Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost podataka unesenih prilikom registracije. Ukoliko dođe do bilo kakve promjene podataka koje ste unijeli prilikom registracije, dužni ste odmah ažurirati Vaš korisnički račun kako biste nas obavijestili o učinjenim promjenama. Registracijom postajete kupac Internet trgovine Ljekarna Kovačićek-Vujatović te ste suglasni s ovim Uvjetima i pravilima. Unesene podatke Ljekarna Kovačićek-Vujatović će upotrebljavati isključivo radi kupoprodaje proizvoda i uspostavljanja poslovnog kontakta i neće se koristiti u druge svrhe ili biti dostupni drugim osobama na uvid. Korištenjem web dućana korisnik prima na znanje i pristaje da svaki sadržaj (primjerice: komentari, osvrti, kritike, recenzije, tekstovi, fotografije, video i audio sadržaj) koji je učinio dostupnim na web dućanu ili ga je dostavio podložan uporabi i slobodnom korištenju/iskorištavanju od strane Ljekarna Kovačićek-Vujatović na način da se isti može uređivati, prerađivati, ukloniti djelomično ili u cijelosti, modificirati, objaviti i/ili prenijeti na bilo koji način i u bilo kojem formatu. Korisnik jamči da mu pripadaju sva prava na sadržaju koji dostavlja Ljekarna Kovačićek-Vujatović te da na istom ne postoje prava trećih koja umanjuju ili bi mogla umanjivati prava koja Ljekarna Kovačićek-Vujatović stječe na tom sadržaju. U slučaju bilo kakvih zahtjeva trećih osoba s osnova naknade štete koji su po bilo kojem osnovu vezani uz dostavljeni sadržaj, Korisnik se obvezuje poduzeti sve radnje da spriječi ili otkloni štetu (neimovinsku ili imovinsku).

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka te njihovom korištenju

Ljekarna Kovačićek-Vujatović obvezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Ljekarna Kovačićek-Vujatović i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

All payments will be effected in croatian currency. The charged amount on your credit card account is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations.

Zaštita podataka kupaca

Korisnički podaci kupaca pohranjuju se na web dućanu samo u slučaju registriranih kupaca. Ukoliko u budućnosti želite mijenjati i brisati svoje korisničke podatke (uključujući i vaše komentare / recenzije proizvoda), molimo da kupovinu obavljate kao registrirani kupac. Registracija se vrši na stranici Moj račun.

Ukoliko ste dosadašnje kupovine obavili kao neregistrirani kupac, te želite ispis informacija o vašim dosadašnjim narudžbama, molimo da nas kontaktirate putem podataka na linku Kontakt.

Ukoliko želite zadržati vaš korisnički račun, ali želite da uklonimo vaš komentar / recenziju, molimo da nas kontaktirate.

Uređivanje i brisanje korisničkih podataka, te uklanjanje e-mail adresa iz mailing listi, moguće je na linku Pretraga korisničkih podataka ili putem linkova za uklanjanje / uređivanje podataka koji se nalaze u podnožju svih naših promotivnih e-mailova.

Korištenje kolačića (cookies) na web stranici

Kako bi se osigurao ispravan rad web stranice, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Isto čini i većina velikih web-mjesta.

Što su kolačići?

Kolačić je mala tekstna datoteka koja se pohranjuje na računalo ili mobilni uređaj pri posjetu određenom web-mjestu. S pomoću kolačića web-mjesto pamti vaše radnje i željene postavke (poput prijave, jezika, veličine fonta i drugih željenih postavki koje se odnose na prikaz) tijekom duljeg razdoblja, pa ih nije potrebno ponovno unositi pri svakom povratku na web-mjesto odnosno pri pregledavanju njegovih različitih stranica.

Kolačići (cookies) su podaci poslani sa web stranice i spremljeni na korisnikov internet preglednik, u toku pregledavanja web stranice. Svakim korištenjem web stranice, preglednik šalje kolačiće natrag na server, kako bi informirao web stranicu o prethodnim aktivnostima korisnika.

Kolačići su dizajnirani kao pouzdani mehanizmi za pamćenje informacija (kao što su npr. proizvodi košarice), ili da bilježe druge korisnikove aktivnosti (klikanje na određene linkove, logiranje, posjećene stranice i sl..)

Kako se kontroliraju kolačići?

Kolačiće možete kontrolirati i/ili izbrisati prema želji. Više informacija potražite na: aboutcookies.org. Možete izbrisati sve kolačiće koji su već pohranjeni na računalu, a postavke većine preglednika omogućuju blokiranje pohrane kolačića. Ako blokirate kolačiće, možda ćete pri svakom posjetu web-mjestu morati ručno prilagođivati neke željene postavke, a određene usluge i funkcije možda neće biti dostupne.

Izjava o zaštiti prijenosa osobnih podataka

Sigurnost

Prilikom registracije u Internet trgovinu Ljekarna Kovačićek-Vujatović bit ćete dužni stvoriti lozinku koju morate zadržati samo za sebe i ne dijeliti je s drugim osobama. U potpunosti ste odgovorni (materijalno i pravno) za sva djela i narudžbe koje su učinjene pod Vašom lozinkom. Ako znate ili sumnjate da još netko zna Vašu lozinku, dužni ste nas obavijestiti o tome pozivajući naš kontakt broj 044/ 813 390 svakim radnim danom od 07.30 do 14.30 sati ili slanjem e-pošte na infoljekarna1963@gmail.com. Ukoliko postoji bilo kakva sumnja u mogućnost postojanja sigurnosnih propusta, nedopuštenoga korištenja usluga ili kršenja uvjeta i pravila, Ljekarna Kovačićek-Vujatović zadržava pravo tražiti od Vas da promijenite lozinku ili trenutačno ukinuti korisnički račun bez prethodne najave.

Vanjske usluge

Usluge koje Vam pruža Internet trgovina Ljekarna Kovačićek-Vujatović ne uključuju troškove koje stvarate rabeći računalnu opremu i usluge za pristup našim stranicama. Ljekarna Kovačićek-Vujatović nije odgovorna za telefonske troškove ili bilo koje druge troškove do kojih može doći. Molimo Vas primite na znanje da sve internetske stranice upotrebljavate isključivo na Vaš rizik. Ljekarna Kovačićek-Vujatović ne daje nikakva jamstva, nije ni u kojem obliku odgovorna i ne preuzima odgovornost za izravne i neizravne štete koje možete pretrpjeti korištenjem usluga ili u svezi s korištenjem mrežnih stranica, servisa (servera), programskih paketa (softvera) i interneta. Internet je internacionalna, nezavisna računalna mreža koju Ljekarna Kovačićek-Vujatović ne kontrolira ni u kojem obliku već je na nju samo vezana te zbog toga ne može jamčiti dostupnost servisa (servera) koje izravno ne kontrolira.

Dostupnost

Iako Vam Ljekarna Kovačićek-Vujatović nastoji dati najbolju moguću ponudu usluga, Ljekarna Kovačićek-Vujatović ne može jamčiti da će usluge na internetskim stranicama Ljekarna Kovačićek-Vujatović odgovarati vašim potrebama. Ljekarna Kovačićek-Vujatović također ne može jamčiti da će usluga biti bez pogrešaka. Ukoliko dođe do pogreške, molimo Vas da je prijavite na naš kontakt broj 044/ 813 390 ili na e-poštu infoljekarna1963@gmail.com kako bismo je otklonili na najbrži mogući način. Pristup na Internet trgovinu Ljekarna Kovačićek-Vujatović ponekad može biti nedostupan zbog radova, održavanja ili uvođenja novih sadržaja. Ostale Internet stranice Internet trgovine Ljekarna Kovačićek-Vujatović uključuje poveznice na druge internetske stranice, a materijali na tim stranicama su izvan kontrole Ljekarna Kovačićek-Vujatović i stoga mi nismo odgovorni za sadržaje na tim stranicama.

Izmjene

Molimo Vas primite na znanje da Ljekarna Kovačićek-Vujatović može u svako vrijeme, bez prethodne najave, ažurirati ili izmijeniti podatke pohranjene na svim svojim internetskim stranicama. Ljekarna Kovačićek-Vujatović zadržava pravo na izmjenu ovih Uvjeta i pravila, te se obvezuje obavijestiti sve registrirane korisnike putem adresa e-pošte koje su upisali prilikom registracije. Sve promjene primijenit će se na korištenje svih mrežnih stranica Ljekarna Kovačićek-Vujatović. Ukoliko se ne slažete s navedenim pravilima korištenja i ne želite ih prihvatiti, molimo Vas da nam pošaljete e-poštu na infoljekarna1963@gmail.com sa svojim primjedbama i za to se vrijeme nemojte koristiti uslugama Internet trgovine.

Pomoć

Za pitanja, komentare, prigovore i pohvale molimo Vas pošaljite e-poštu na infoljekarna1963@gmail.com. Molimo Vas vodite računa o tome da slanje privatnih poruka elektroničkom poštom može biti nesigurno i podložno neovlaštenom pristupu trećih ili pogrešnoj dostavi. Svaka poruka zaprimljena elektroničkom poštom smatrat će se nepovjerljivom te Ljekarna Kovačićek-Vujatović ne odgovara za sigurnost i privatnost takvih poruka, zadržavajući pritom pravo da iste reproducira, upotrijebi, raspolaže i distribuira trećim stranama bez ograničenja. Nadalje, slobodni smo upotrebljavati ideje, nacrte, stručna znanja ili tehnike sadržane u takvim porukama za bilo koju svrhu, uključujući primjerice razvoj, proizvodnju ili marketing proizvoda sadržanih u takvim porukama.

Od 15. veljače 2016. kupci sporove također mogu alternativno rješavati putem internetske platforme za rješavanje sporova http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Isključenje odgovornosti

Ovime prihvaćate i podvrgavate se hrvatskom materijalnom pravu kao isključivo mjerodavnom za tumačenje, primjenu i pravne učinke svih dopuštenja, isključenja i uvjeta upotrebe ove internetske stranice. Hrvatski sudovi isključivo su nadležni za sve zahtjeve i sporove koji nastanu kao rezultat upotrebe predmetnih internetskih stranica ili u vezi s njima. Ljekarna Kovačićek-Vujatović ne jamči da su materijali sadržani na predmetnim stranicama primjereni ili korisnički dostupni na određenim lokacijama, odnosno ne odgovara za pristup istima s teritorija država gdje je njihov sadržaj zakonom zabranjen. Smatrat će se da je pristup internetskim stranicama s navedenih lokacija poduzet samovoljno uz odgovornost korisnika prema mjerodavnom pravu. Sve informacije dostupne na internetskim stranicama isključivo su informativnog karaktera, ne smiju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećima. Informacije o pojedinim proizvodima i uslugama s ovih internetskih stranica podložne su određenim ograničenjima u vezi sa subjektima kojima takve informacije mogu biti dostupne. Informacije koje Ljekarna Kovačićek-Vujatović objavljuje na ovim internetskim stranicama smatraju se točnima i pouzdanima u vrijeme njihovog unošenja. Međutim, Ljekarna Kovačićek-Vujatović ne jamči za točnost, istinitost ili pouzdanost bilo kojih podataka pohranjenih na ovim internetskim stranicama. Ljekarna Kovačićek-Vujatović ne jamči, izričito ili prešutno, uključujući jamstva u pogledu utrživosti, odnosno podobnosti za određenu svrhu, niti preuzima bilo kakvu odgovornost za potpunost ili korisnost bilo koje od izloženih informacija, sustava, proizvoda ili procesa. Informacije dostupne na internetskim stranicama ne smiju se smatrati temeljem za donošenje značajnih osobnih, financijskih ili poslovnih odluka, te ste suglasni da nas nećete smatrati odgovornima za neostvarivanje Vaših očekivanja u vezi s tim. Do zakonom predviđenih ograničenja, Ljekarna Kovačićek-Vujatović neće odgovarati za bilo kakvu izravnu ili neizravnu, slučajnu, nematerijalnu ili materijalnu štetu, gubitke ili troškove nastale kao rezultat upotrebe ili nemogućnosti upotrebe bilo koje od informacija dostupnih na ovim internetskim stranicama. U tom smislu predlažemo konzultacije s odgovarajućim stručnjakom koji će moći dati savjet posebno prilagođen Vašoj konkretnoj situaciji.

Ljekarna Ljerka Kovačićek, mag. pharm., Tanja Vujatović mag. pharm.

 

PODIJELITE
Ljekarna Lj. Kovačićek - T. Vujatović
Ljekarna Lj. Kovačićek - T. Vujatović

Ljekarna Lj. Kovačićek – T. Vujatović

Košarica
U košarici nema proizvoda!
Nastavite s kupovinom
0
1€ = 7.53450 kn