HERBA CROATICA HERBA FE

8,49 63,97 HRK

Željezo s vitaminom C

Veličina: 30 kapsula

Sadrži liofiliziranu višnju, ciklu i kupinu te željezo koje pridonosi smanjenju umora i iscrpljenosti. Sadrži željezo u obliku keliranog, organskog kompleksa željezovog pidolata prirodnog podrijetla. Visoku bioraspoloživost i maksimalnu apsorpciju osigurava lako probavljiv oblik keliranog željeza uz dodatak vitamina C, B12, B6, folne kiseline, bakra te limunske kiseline i fruktoze iz liofiliziranih namirnica. Ne uzrokuje probavne tegobe i mučnine.

Na zalihi

Šifra: 0803000 Kategorije: , , Oznake: , ,

Opis

Odrasli, trudnice i dojilje uzimaju 1 kapsulu dnevno ili po preporuci liječnika ili ljekarnika.

Željezo je esencijalni mineral i važan čimbenik u održavanju vitalnosti i zdravlja organizma neophodan za stvaranje hemoglobina, elementa krvi koji prenosi kisik do svih stanica u tijelu gdje pridonosi normalnom metabolizmu stvaranja energije.
Vitamin C potiče apsorpciju željeza u crijevima
Bakar pridonosi normalnom transportu željeza u organizmu jer je potreban za ugradnju hemoglobina u crvene krvne stanice.
Vitamin B12 i folna kiselina pridonose normalnom stvaranju crvenih krvnih stanica i normalnom metabolizmu stvaranja energije.
Vitamin B6 je jedan od vitamina B skupine neophodnih za pravilno funkcioniranje metabolizma aminokiselina, šećera i masti, kao i za normalno stvaranje crvenih krvnih stanica.
Liofilizirani plodovi višnje, kupine i korijen cikle kao prirodni izvori željeza, sadrže i prirodne faktore potrebne za apsorpciju i iskorištenje željeza (vitamin C, limunska kiselina, fruktoza…).

Možda će vam se također svidjeti…