A-DERMA CYTELIUM SPREJ

12,59 EUR
94,85 kn

Cytelium sprej s ekstraktom Rhealba zobi

Veličina : 100 ml

Namijenjen je tretmanu vlažnih iritacija (varičele, vlažni pelenski dermatitis, maceracije u pregibima,njega pupka…). Uz Rhealba® zob, cinkov oksid, sadrži i magnezijev silikat koji je odgovoran za učinak sušenja. Umiruje i štiti oštećenu kožu. Ne boji kožu i ne ometa zacjeljivanje rane. Oblik spreja olakšava nanošenje, osobito kod djece jer je nanošenje bezbolno.

Na zalihi

Opis

Koristite dva do tri puta dnevno na iritiranom području. Prije upotrebe dobro protresite. Nemojte prskati u blizini očiju. Bez parabena. Bez bojila. Preporučuje se u kombinaciji s Dermalibour+ pjenušavim gelom kao higijenskim sredstvom.

Sadrže ekstrakt izdanaka Rhealba zobi, a namijenjeni su njezi iritacija kože. Umiruju kožu u brojnim dermatološkim procesima koje prati nadraženost kože i pomažu obnovu površinskog sloja kože. Sadrže soli bakra i cinka koje štite oštećenu kožu od pojave sekundarnih infekcija.

Sprej je namijenjen tretmanu vlažnih iritacija (varičele, vlažni pelenski dermatitis, maceracije u pregibima, njega pupka…). Formule su učinkovite i nježne te se preporučuje primjena, po potrebi, već od novorođenačke dobi.