}

 

Ljekarna Lj. Kovačićek – T. Vujatović je osnovana u kolovozu 2002. godine na lokaciji Duga ulica 15, Petrinja. U prosincu 2003. godine mijenja lokaciju i preseljava se na adresu Radoslava Lopašića br. 6. Trenutno zapošljava, uz vlasnicu ljekarne, još 6 djelatnika.

U turbulentnim vremenima, ljekarna se uspijeva izboriti za svoj status ugledne privatne ljekarne sa svim epitetima u smislu opreme i interijera, a posebno kvalitete ljekarničke usluge. Uz sve uobičajene poslove, ljekarna nudi i dodatne sadržaje

  • individualna savjetovanja s posebnim naglaskom na kronične bolesti (hipertenzija, PTSP, dijabetes)
  • vaganje, mjerenje tlaka i mogućnost orijentacione samokontrole razine šećera, triglicerida i kolesterola
  • stručna analiza kože uz pomoć analizatora ” Multi Skin Test Center MC 1000″ i preporuku za tretiranje i njegu normalne do problematične kože

Posebna pogodnost ljekarne je pristup invalidima prilaznom rampom kao i prostrano parkiralište za brojne osobne automobile.

U suradnji s mnogobrojnim veleprodajama, ljekarna je osigurala svojim korisnicima dostupnost lijekova s europskog tržišta, a koji nisu u redovnoj ponudi hrvatskih dobavljača.

Svojim sadašnjim i budućim korisnicima, ljubazno i stručno osoblje je na raspolaganju od ponedjeljka do petak od 7 do 20 sati  i subotom od 8:00 do 13 sati.

Zahvaljujemo svima koji su našli vremena informirati se o osnovnim podacima ljekarne.

PODIJELITE
Ljekarna Lj. Kovačićek - T. Vujatović
Ljekarna Lj. Kovačićek - T. Vujatović

Ljekarna Lj. Kovačićek – T. Vujatović

Košarica
U košarici nema proizvoda!
Nastavite s kupovinom
0
1€ = 7.53450 kn